OUR SERVICES

Zakelijke Coaching & Counseling
Yes I can Coaching & Counseling richt zich op het coachen en counselen van medewerkers die last hebben van psychosociale arbeidsbelasting. Daarnaast geven wij ook incompagny trainingen op het gebied van communicatie.
Yes I Can onderscheidt zich van andere coaches en counselors omdat wij psychosociale arbeidsbelasting integraal en holistisch benaderen. Wij helpen uw medewerkers om weer na behoren te functioneren en wij helpen u graag om het ziekteverzuim terug te dringen. Ook kunnen wij u helpen bij sollicitatie procedures met psychologische tests zodat u niet voor een verassing komt te staan ! Werken in harmonie met de visie Yes I can ! Haal betere resultaten binnen uw bedrijf om de werksfeer te verbeteren. Immers telt een gemotiveerde medewerker voor twee ! Wij helpen U graag ! Coaching is ook in het Engels mogelijk!

 

I​

Coaching en Counseling algemeen

 

Als mens kennen wij allemaal weleens momenten dat wij vast zitten of het even niet zien zitten. Vragen zoals welke kant wil ik op, hoe krijg ik weer grip op mijn leven, of dat je door de bomen het bos niet meer ziet komen gereld voor, Of je bent simpelweg niet​ gelukkig terwijl er eigenlijk geen reden voor is.. als je op zo een punt in je leven bent dan is het fijn als iemand anders je problemen met een heldere blik bekijkt om samen de problemen op te lossen. Counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening . Hierbij staat de belevingswereld van de cliënt voorop !

Doordat Yes i Can Coaching en Counseling begrip en empathie toont voor de cliënt komt er ruimte vrij om de emoties los te laten en een plek

te geven. Het accent in deze fase zal liggen op het winnen van het vertrouwen van de cliënt. Tijdens de gesprekken wordt het zelfinzicht vergroot en krijgt de cliënt voldoende de tijd om zich een beeld te vormen van zijn of haar problematiek. Na afronding van deze fase zullen wij overgaan tot een meer coachend model. Coaching is resultaatgericht en

pragmatisch, Diverse technieken worden toegepast afhankelijk van de wensen en noodzaak van de cliënt. 

De Coach? Counselor heeft de missie om zich flexibel op te stellen.

In principe worden alle coaching en counseling sessies op locatie gegeven dus of op uw zaak .Dit heeft zeker zijn voordelen voor u m.b.t... reistijd.